Zen Sangha Lier

Oud-Strijderslaan 8, 2500 Lier
Wekelijkse meditatie op donderdagavond: zazen van 19.30u tot 21.30u.

We mediteren in stilte, zittend op een kussen, bankje of stoel: drie keer een half uur, afgewisseld met wandelmeditatie. Voorkennis van zen of meditatie is niet vereist. Iedere nieuwkomer krijgt een individueel kennismakingsgesprek met persoonlijke instructie.
Kom tien minuten voor het begin. We starten stipt om 19.30u. Draag comfortabele, ruimzittende kledij, liefst in ingetogen kleuren. Zitkussens en matjes zijn ter plaatse beschikbaar, maar je kan ook je eigen kussen of zitbankje meebrengen.
Voel je vrij om even te komen kennismaken.

Gesloten tijdens alle schoolvakanties.

Adres: Oud-Strijderslaan 8, 2500 Lier
Info: 0496/ 41 48 83
Begeleiding: Stan Weyns
Gesuggereerde bijdrage in de kosten: € 5 per keer

 

Wegbeschrijving Zendo Lier

Vanuit Gent en Antwerpen
Via de ring van Antwerpen naar E19 (Antwerpen – Brussel). Neem de 1e afrit (UZA), volgen tot aan het rondpunt en daar de rotonde volledig rond en terugkeren. Rechtdoor tot aan het stoplicht en verder naar Edegem centrum. Op het einde van deze straat naar rechts en na ca. 100m voor het gemeenteplein naar links (richting Hove). Aan 2 opeenvolgende stoplichten verder tot het centrum van Hove. Daar even rechtdoor tot een wegwijzer op de rechterkant (Lint) aangeeft. Deze weg volgen tot in het centrum nog voorbij een spooroverweg. Op de rotonde 3e afslag naar Lier. Na ca. 4km bevindt zich op de rechterkant een nieuwbouw appartementsgebouw aan de hoek met een zijstraat (iets verder ziet u op de linkerkant een Carrefour). Dit is de Oud-Strijderslaan. Tegenover het huis bevindt een zijstraat, daar kunt u uw wagen parkeren.

Vanuit Brussel
E19 tot afrit UZA en daar naar rechts. Verdere beschrijving zoals hierboven.

 
facebook