Om de zomer af te sluiten gaan wij op zaterdag 27 augustus met de sangha naar Luik en bezoeken wij er de grote Japan-tentoonstelling in het station Luik-Guillemins.
Ontdek de verschillende gezichten van Japan, van de straten in Tokyo tot en met de zentuinen, van manga en legenden tot gastronomie, Godzilla en videospelletjes… De expo ‘I Love Japan’ nodigt je uit voor een meeslepende reis naar het hart van de Japanse cultuur.

http://www.europaexpo.be/web/nl/

 

 

 

Expo I Love Japan
Station Luik-Guillemins
Place des Guillemins 2
4000 Luik
België

Het is gemakkelijk en duurzaam om met de trein naar Luik te reizen, want de tentoonstelling bevindt zich in het station Luik-Guillemins (Etage 01). Wij spreken daar aan de expo-ingang af vanaf 10.45 uur. Wij gaan dan samen stipt om 11 uur de tentoonstelling binnen en bezoeken ze individueel.
Er is audiocommentaar doorheen de tentoonstelling, met behulp van QR-codes te scannen met uw GSM. Neem je koptelefoon of oortjes van je gsm mee!

Na het bezoek picknicken wij samen in het park vlakbij en kaarten wij na over de expo. Vertrek uit Luik ten laatste rond 16 uur.

Iedereen is van harte welkom!

 

 

BELANGRIJK!
Elke deelnemers aan onze sangha-uitstap bestelt zelf online het eigen toegangskaartje voor de tentoonstelling met de toegang om 11 uur.
Boek hier je ticket http://www.europaexpo.be/web/nl/ticket

Het ticket, dat je bestelt, is enkel geldig voor een bezoek op de vermelde datum en het vermelde tijdstip. Het geeft je tot een half uur na het vermelde tijdstip toegang tot de tentoonstelling. Na het halfuur verliest de tickethouder zijn prioritaire toegang en kan hem de toegang tot de tentoonstelling geweigerd worden.

Een begeleidend treinticket met reductie is beschikbaar bij de NMBS.
Zie:
www.belgiantrain.be/en/leisure/discovery-ticket/europaexpo

 

Breng mee

  • picknick +water
  • toegangsticket voor de expo dat je zelf vooraf online bestelt
  • headset of oortjes voor je gsm
  • gemakkelijke schoenen